Recepies

IJSTHEE MAKEN

IJSTHEE MAKEN

Warme
Breng een liter water aan de kook. Laat even een beetje afkoelen (± 80 graden )Neem je favoriete GABA thee en zet het op de manier zoals het hoort. Doe ongeveer 5 tot 7 gr losse thee in een filter en laat het een paar minuten trekken. Verwijder het zakje en voeg fruit, citrus en kruiden zoals munt of citroenmelisse toe. Laat de thee afkoelen in de koelkast en serveer het extra koud met ijsblokjes.

Koude
Je neemt een liter koud water. Neem 5 tot 7 gr van je favoriete GABA thee en doe het in een theefilter. Je kunt ook gewoon zakjes gebruiken, neem dan 2 zakjes op een liter water. Laat de thee in de koelkast een nachtje trekken. Deze methode duurt langer, maar het resultaat is veel verfijnder, je thee krijgt een hele subtiele smaak. Voeg eventueel fruit en kruiden toe en serveer je zelfgemaakte ijsthee met ijsblokjes.

Supersnelle
Dit is voor mensen die een acute behoefte hebben aan ijsthee. Neem een grote kan en vul deze voor een kwart met gekookt water. Neem je favoriete GABA thee en laat het een paar minuutjes trekken. Verwijder het zakje en vul de kan nu af met koud water en ijsblokjes. Voeg eventueel een partje citroen of sinaasappel toe en een takje munt en binnen een handomdraai heb je een verfrissende zelfgemaakte icetea.

Reading next

Unwind Your Day with GABA Tea: The Ultimate Stress Buster
MATCHA MAKEN

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.